Kopfbereich

Direkt zum Inhalt Direkt zur Navigation

Inhalt

Önkormányzati hírlevél 2018. augusztus 2. szám
Írta: Locskai Zoltán   
2018. October 05. Friday 08:19

Közlemény

Jogszabályi rendelkezés értelmében az NHKV Zrt látja el a hulladékgazdálkodási közszolgáltatási díjak beszedésével és kezelésével összefüggő feladatokat. A díjhátralékok csökkentése érdekében 2018. január 1. napjától ügyfélszolgálati, illetve a díjhátralékok beszedésével összefüggő feladatok ellátásával bízta meg a Közszolgáltatási Díjbeszedő Konzorciumot. A számla esedékességét követően fennálló számlatartozás befizetését az ingatlanhasználókat személyesen felkereső hátralék-kezelők közreműködésével biztosítja, amellyel a díjtartozások rendezését kívánja megkönnyíteni késedelmi kamat és behajtási költség-átalány felszámítása nélkül. A személyes hátralék-beszedéssel párhuzamosan adatváltozások bejelentésére is sor kerülhet.

Helyi termék

Közfoglalkoztatottaink munkáját dicséri, hogy ezen a héten, mintegy 60 – 65 lakónk részére paradicsomot tudtunk biztosítani. Túlnyomó többségben egyedülálló embertársainkat kerestük fel. Terveink szerint 2018. augusztus 29-től – a készlet erejéig – ismét lehetőség lesz friss terméket felajánlani önöknek 1,5 – 2 kg-os kiszerelésben. A mennyiség nem ismert, azonban ügyfélfogadási időben kérem térjenek be a Polgármesteri Hivatal épületébe.

Börze

Az óvodaként használt épületben nagy mennyiségű használatra alkalmatlan tárgy került felhalmozásra. A közelgő lomtalanításra tekintettel ezeket 2018. augusztus 27-én a belső udvarra kihelyezzük. Előfordulhat, hogy találhatnak az önök számára hasznos tárgyakat, ezért 14 és 16 óra között díjmentesen bármilyen anyag elvihető.

Díjmentes hirdetés

Eladó Nagylak Gyár telep 8. sz. alatti társasházi lakás. Az ingatlan 54 négyzetméter alapterületű összkomfortos, jó állapotú, alacsony rezsijű. Csendes nyugodt környék, buszmegálló 100 méterre. A fűtést gázkonvektorok illetve egy kandalló biztosítja. Az ingatlan tejesen felszerelt (bútorok, tv, hűtő stb.), csak be kell költözni. A tárolást egy garázs és egy pince is segíti. Irányára: 2,2 M

További információ telefonon: 06-70-311-2242

Tisztelettel : Varga János

Értékesítés

Nagylak Község Önkormányzata, mint Hasznosító tulajdonos, az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól szóló 5/2012.(II.29.) önkormányzati rendeletének 5.§-ban foglaltak alapján pályázatot ír ki a Nagylak Község Önkormányzata kizárólagos tulajdonában lévő alábbi helyrajzi számú lakások értékesítésére:

- Nagylak 402/A/10 helyrajzi szám 109 négyzetméter

kikiáltási ár : 1.000.000 Ft

- Nagylak 402/A/7 helyrajzi szám 34 négyzetméter

kikiáltási ár : 410.000 Ft

A helyiségek előre egyeztetett időpontban megtekinthetőek (az ügyintéző segítséget nyújt a bejutáshoz) A pályázatot írásban kell benyújtani a szükséges dokumentumokkal együtt legkésőbb 2018. szeptember 21-én 12.00 óráig a Községháza ügyfélszolgálatán vagy postai úton.

A pályázatnak tartalmaznia kell :

a, A pályázó adatait (név, leánykori név, születési hely, születési idő, anyja neve, személyi igazolvány száma, lakcíme, adóazonosító jele)

b, A pályázó lakásra vonatkozó ajánlatát, amely nem lehet alacsonyabb, mint a kikiáltási induló ár.

c, Nyilatkozat arról, hogy az Önkormányzat felé nincs (köz)tartozása.

A pályázat elbírálása során az érvényes ajánlatok közül az önkormányzat érdekeit szem előtt tartó, legelőnyösebb ajánlatot kell nyertesnek kihirdetni, és vele a hatályos, vonatkozó jogszabályok alapján szerződést kell kötni.

Azonos összeget tartalmazó több érvényes pályázat esetén az egyenlő pályázati díj ajánlatot tevő pályázók között a pályázati bontást követően, előre egyeztetett időpontban versenytárgyalásra kerül sor. A pályázat nyertese ebben az esetben az a személy, aki a versenytárgyaláson a legmagasabb ajánlatot teszi. A Képviselő-testület fenntartja a jogot, hogy a pályázatot – indoklás nélkül is – eredménytelennek minősítse. A teljes pályázati anyag a www.nagylak.hu honlapon megtalálható.

 

Nagylak, 2018. augusztus 24.

Locskai Zoltán
polgármester

Utolsó frissités ( 2018. October 05. Friday 08:21 )
 
Önkormányzati hírlevél 2018. augusztus
Írta: Locskai Zoltán   
2018. September 28. Friday 11:23

Lomtalanítás

A Csongrád Megyei Településtisztasági Nonprofit Kft 2018. szeptember 8-án szombaton lomtalanítást végez Nagylak község területén. A zavartalan lebonyolítás érdekében az elszállításra szánt lomot a leírt napon legkésőbb reggel 6.00 óráig helyezzék ki az ingatlanok elé. Begyűjtésre kerül nagyobb méretű berendezési tárgy, bútor, ágybetét, rongy, edény, eszköz, ablaküveg, stb. A későn kihelyezett hulladékok, valamint az építési törmelékek, komposztálható hulladékok, állati trágyák, akkumulátorok, vegyszerek, autógumik, hűtőszekrények, mikrohullámú sütők, televíziók nem kerülnek elszállításra.

Burgonya kiosztása

Jelenleg a burgonya fogyasztói ára 160 – 180 Ft/kg /fajtától függően/. Községünkben - a felajánlott kertek igénybevételével – rendkívül szép és egészséges termésre sikerült szert tenni. Nagylakon először - 10 kg-os kiszerelésben biztosítunk minden háztartás részére étkezési burgonyát.

Átvétel helye : Iskola épülete

Időpont : 2018. augusztus 16. 08.00 – 15.00 óra között

2018. augusztus 17. 08.00 – 15.00 óra között

Az átvevő lehet szomszéd vagy ismerős is, azonban aláírásra minden esetben szükség van.

Falunap

A legrangosabb helyi esemény elmúltával megköszönöm a közfoglalkoztatottak, valamint munkatársaim önzetlen munkáját. A sport, valamint a kultúra napján arra törekedtünk, hogy gyermekeink és felnőtt lakóink egyaránt jól érezzék magukat és örömmel emlékezzenek 2018. augusztus 3. és 4. napjára. Külön megköszönöm a makói ,,M-Profil 2000 Kft’’, valamint Túri Kálmánné csanádpalotai vállalkozó támogatását.

 

Nagylak, 2018. augusztus 15.

Locskai Zoltán
polgármester

Utolsó frissités ( 2018. September 28. Friday 11:26 )
 
További tartalom...
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 Következő > Utolsó >>

Találatok 9 - 12 / 26