Kopfbereich

Direkt zum Inhalt Direkt zur Navigation

Inhalt

Önkormányzati Hírlevél 2017. augusztus
Írta: Locskai Zoltán   
2017. August 31. Thursday 08:53

Lomtalanítás

Nagylak község területén 2017. szeptember 9-én (szombat) lomtalanításra kerül sor. Az elszállításra szánt anyagokat legkésőbb szeptember 9-én reggel 6 óráig helyezzék ki az ingatlan elé, úgy hogy az ne akadályozza a közlekedést. A későn kihelyezett lomok nem kerülnek elszállításra.

Kihelyezhető anyagok : matrac, ágy, ágykeret, műanyag szék-asztal, fa szék-asztal, műanyag gyerekjáték, bicikli-gumiabroncs, hungarocell, egyéb bútorok, háztartási tárgyak, szőnyeg, dobozba csomagolt befőttes üveg, slag, edények, könyv

Nem helyezhető ki és nem kerül elszállításra : elektronikai hulladék, számítógép, laptop, hűtő, folyékony hulladék, nyomás alatt levő gázpalack, robbanásveszélyes anyag, maró anyag, humán-egészségügyi anyag, állategészségügyi anyag, személygépkocsi gumiabroncs, zöld hulladék, állati tetem, fertőző hulladék, ételmaradék, üveghulladék

Cserép törmelék

A hulladék cserepek és téglák begyűjtését elvégeztük. Kérem szépen, hogy a későbbiek során ilyen anyagot ne helyezzenek ki a közterületre.

Szemétszállítás

A sárga színű edényzet kiosztása során megállapítást nyert, hogy néhány lakó nem rendelkezik szerződéssel a Településtisztasági Nonprofit Kft-vel - mint szolgáltatóval - és ezért nem kaphatott a szelektív hulladék gyűjtésére szolgáló kukából. Ennek pótlása rövidesen megtörténik, amiről az érintettek névre szóló levélből értesülhetnek.

Nagylak, 2017. augusztus 15.

Locskai Zoltán

Polgármester

Utolsó frissités ( 2017. August 31. Thursday 09:00 )
 
Polgármesteri fogadó óra
Írta: Locskai Zoltán   
2017. August 29. Tuesday 08:33

 Első alkalommal 2017. szeptember 1-én pénteken 17 és 18 óra között a Művelődési Házban fogadó órát tart Locskai Zoltán polgármester. A továbbiakban kéthetente ugyan ebben az időpontban áll az önök rendelkezésére. Szeretném megismerni a véleményüket az önkormányzat munkájáról, mondják el észrevételeiket arról, ami nekünk elkerülte a figyelmünket. Mutassanak rá a hiányosságokra és fogalmazzák meg a kritikákat. Azt is várom, aki csak egy kicsit beszélgetni szeretne velem.

 

Locskai Zoltán
Nagylak Község Polgármestere

 
Ügysegéd tevékenysége
Írta: Locskai Zoltán   
2017. August 22. Tuesday 22:04

Tájékoztató Települési Ügysegéd működéséről (PDF formátumban)

Utolsó frissités ( 2017. August 22. Tuesday 22:05 )
 
További tartalom...
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Találatok 5 - 8 / 41