Kopfbereich

Direkt zum Inhalt Direkt zur Navigation

Inhalt

ALFÖLDVÍZ Zrt. tájékoztatója
Írta: bati   
2014. January 22. Wednesday 17:16

Tisztelt Lakosok!

A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal által kibocsátott jóváhagyó határozat alapján Településükön 2014. január 1-jétől a víziközmű-szolgáltatást az ALFÖLDVÍZ Zrt. látja el.

A fenti dátumtól kezdődően cégünk 117 település víziközmű-rendszerének üzemeltetését látja el Békés- és Csongrád megyében.

Társaságunk összeállított egy anyagot a szolgáltató-váltás során leggyakrabban felmerülő témákról, hogy azokról egy helyen, részletesen adhassunk tájékoztatást új felhasználóinknak.

Az összeállítás elérhető Társaságunk weboldalán:

https://www.alfoldviz.hu/hireink/567-uj-felhasznaloinknak-ajanljuk---hasznos-ugyfelszolgalati-informaciok

Utolsó frissités ( 2014. January 22. Wednesday 17:22 )
 
2014. évi munkahelyteremtő támogatás
Írta: bati   
2014. January 16. Thursday 11:20

A Csongrád Megyei Kormányhivatal Makói Járási Hivatal Járási Munkaügyi Kirendeltségének rövid tájékoztatója a 2014. évi munkahelyteremtő támogatásról

a rövid tájékoztató (PDF formátumban)

Utolsó frissités ( 2014. January 16. Thursday 11:33 )
 
Köszöntő
Írta: Administrator   
2008. February 28. Thursday 22:37

Tisztelt Látogató!

 
 
Köszöntjük Önt Magyarország egyik legfiatalabb falvának honlapján. A magyar határon belül kialakult település a trianoni békeszerződés után jött létre és kenderfeldolgozásáról, valamint határátkelőjéről vált ismertté. Az elcsatolás miatt fiatal létére való tekintettel temploma sajnos nem maradt, de 2008 Pünkösdjére felállítottuk és felszenteltük a makói kistérség legmagasabb harangtornyát, amellyel szerves egységben megkezdődött a templom építése is. A 12 ezer négyzetméteres hárs- és kőrisliget, a szépen ápolt települési nyughely, az Emlékpark, valamint az új harangtorony (a maga 18 méteres magasságával) és templom látványossága lett a falu újonnan kialakuló főterének. 2016-ban létrehoztuk a kenderfeldolgozást megörökítő szakmatörténeti gyűjteményt: az Óriás Gombolyag Múzeumot, amely a felújított Közösségi Házban tekinthető meg.

Befektetési lehetőséget kínál a kendergyár (Hungarohemp Zrt.) területén lévő 81 hektáros Ipari Park, és a határátkelőn megüresedett, teljes infrastruktúrával ellátott épületegyüttes, valamint az üresen maradt iskola épülete. Településünk az alacsony ingatlan árak miatt megfelelő célpont lehet a vásárolni szándékozók körében.

A szálláskeresőket természetesen panzió és vendéglátó egység is várja.

Reméljük, mielőtt átutazik községünkön megáll néhány percre és tájékozódik nálunk, megtekinti a vendégszerető, barátságos emberek lakta településünket, Nagylakot.

 
 
Nagylak Község Képviselő-testülete
Utolsó frissités ( 2017. January 13. Friday 09:36 )
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 Következő > Utolsó >>

Találatok 25 - 28 / 30