Kopfbereich

Direkt zum Inhalt Direkt zur Navigation

Inhalt

Önkormányzati hírlevél 2018 november Nyomtatás E-mail
Írta: Locskai Zoltán   
2019. January 18. Friday 12:48

Rákszűrés

Rákmegelőző állapotról akkor beszélünk, amikor olyan folyamat indul el szervezetünkben, amely beavatkozás nélkül továbbhaladva rosszindulatú daganat kialakulásához vezet, vezethet. A fent leírtak miatt 2018. november 8-án (csütörtök) 10.00 órától méhnyak rákszűrésre kerül sor az orvosi rendelőben. Javasolt 18 éves kortól, illetve a nemi élet megkezdésekor. 3 évente küldenek behívót, azonban a szakmai ajánlás évi egyszeri szűrést tart szükségesnek. A személyi igazolványt, lakcím kártyát és TAJ kártyát kérem, hogy vigyék magukkal. Előzetes jelentkezés a 62/279-140-es telefonszámon.


Jogi segítség

Az elkövetkezendő időszakban lakóink számára segítséget kívánunk nyújtani jogi természetű tanácsok tekintetében. Ügyvéd áll a rendelkezésükre az alábbi szakterületeket érintően.

Társasági és gazdasági jog: gazdasági társaságok alapítása, társasági szerződések módosítása, gazdasági társaságok megszüntetése, tanácsadás és szerződések elkészítése

Ingatlanjog: ingatlanokkal kapcsolatos szerződések elkészítése (adásvételi, csere, ajándékozási szerződés : társasházi alapító okirat elkészítése)

Munkajog: munkaviszony létesítésére és megszüntetésére irányuló okiratok szerkesztése, munkajogi tanácsadás, képviselet munkaügyi perekben

Büntetőjog: jogi képviselet ellátása rendőrség, ügyészség és a bíróság előtt

Első alkalommal 2018 november 7-én (szerda) 17.00 és 19.00 óra között áll az önök rendelkezésére a könyvtár épületében. A továbbiakban heti rendszerességgel vehetik igénybe a szolgáltatást a fent megjelölt időpontban és helyszínen.


Szórakozz a nagyival

A felhíváson szereplő időpontban szeretettel várjuk az érdeklődőket. Havonta 2 foglalkozásra kerül sor több hónapon keresztül. A pontos időpontról és a foglalkozások tárgyáról minden esetben hírlevél útján adunk tájékoztatást.


Szabadkai út

Bevásárló utat szervezünk 2018. november 17. napjára, amennyiben a jelentkezők száma eléri a 7 főt. A tervezett indulás reggel 5.30 órakor történik. Jelentkezni lehet 2018. november 15-én 16.00 óráig a 62/279-140-es telefonszámon.

Nagylak, 2018. november 5.

Locskai Zoltán
polgármester

Utolsó frissités ( 2019. March 27. Wednesday 08:57 )
 
< Előző   Következő >