Kopfbereich

Direkt zum Inhalt Direkt zur Navigation

Inhalt

Önkormányzati hírlevél 2018. július 2. szám Nyomtatás E-mail
2018. August 31. Friday 15:18

Barangolás

A kukorica útvesztőbe tervezett kiránduláshoz kapcsolódóan néhány fontos információ. A szállítást saját kisbusszal fogjuk lebonyolítani, amelyben 7 személyre van rendszeresített férőhely / gépjárművezető nélkül/. Szeretnénk azt, hogy túljelentkezés esetében lenne olyan lakónk, aki gépjárművel rendelkezik és felajánlaná segítségét az utaztatáshoz /ezt kérem szépen jelezze 2018 július 20-ig a 62/279-140-es telefonszámon/. Az önkormányzat 10 év feletti gyerekek esetében látja biztosítottnak a zökkenőmentes lebonyolítást. Kisebb gyermek is jöhet a hozzátartozója kíséretében, azonban az utazást nekik kell megoldani. A belépés díja felnőttek részére 600 Ft, gyermekek részére /14 év alatt/ 300 Ft. Az busszal történő utazás és a gyermekek belépőjének költségét önkormányzatunk átvállalja.

További fontos tudnivalók :

ALLERGIÁS BETEGSÉGBEN SZENVEDŐK MEGFELELŐ GYÓGYSZERRŐL GONDOSKODJANAK MAGUK SZÁMÁRA, KÜLÖNÖSEN MÉH ÉS DARÁZS CSÍPÉSE ESETÉRE

- 5 hektáros területen helyezkedik el az útvesztő

- szabadulószobás játék növeli az izgalmat

- mintegy 4,5 km-es séta összességében

- az időjárás viszontagságát vegyék figyelembe

- megfelelő öltözék és lábbeli viselete

- folyadékot hozzon magával

Szerezzünk egy kellemes délutánt a gyermekeinknek, kérem legyenek partnerek ennek a létrehozásában.

Keresztrejtvény

A falunaphoz kapcsolódó keresztrejtvényt Baranyai óvó néni ezúttal is összeállította. Számunkra fontos az ő segítsége, amelyet itt és most szeretnék megköszönni. André László lehetőséget biztosított a megfejtések leadására, amelyet a Family ABC üzletében tehetnek meg. Természetesen az önkormányzat épületében ez szintén megtehető. Határidő: 2018. július 31. Részletes falunapi program a soron következő hírlevélben.

 

Nagylak, 2018. július 17.

Locskai Zoltán
polgármester

Utolsó frissités ( 2018. October 02. Tuesday 13:48 )
 
< Előző   Következő >