Kopfbereich

Direkt zum Inhalt Direkt zur Navigation

Inhalt

Önkormányzati hírlevél 2018. július Nyomtatás E-mail
2018. August 24. Friday 16:02

Részvétnyilvánítás

Mély megrendüléssel értesültünk – Bohák László - községünk lakójának halálhíréről, aki a 64. életévében távozott közülünk. Ezúton fejezzük ki részvétünket a hozzátartozóinak.

Tábor

Általános iskolás korú gyermekek részére került meghirdetésre táborozási lehetőség 2018. július 23. és július 27 között. Jelentkezni 2018. július 6-ig volt lehetséges. Egyhetes táborról beszélünk, amelyre naponta az önkormányzat viszi – hozza a fiatalokat. Napi egyszeri meleg étkeztetés biztosítva volt. Maximum 7 fő jelentkezése kerülhetett volna elfogadásra. Ez a szülő részére teljesen ingyenes. Rendkívül sajnálatos, hogy nem volt jelentkező, bizonyára a gyerkőcök a nyár minden egyes napján tartalmas elfoglaltságban részesülnek. Önkormányzatunk folyamatosan biztosít lehetőséget programokon, rendezvényeken történő részvételi lehetőség tekintetében. A fogadó készség megteremtése az önök feladata.

Megtermelt élelmiszer

Tájékoztatjuk önöket, hogy folyamatosan rendelkezésre áll cukkini. Rendszeresen nagy mennyiségben tudunk biztosítani a lakók részére. Ügyfélfogadási időben keressék fel a Polgármesteri Hivatal épületét.

Vér levétele

Jelezni szükséges az orvosi rendelőbe 2018. július 23-ig.

A vér levételének időpontja: 2018. július 26. 07.00 óra

Jó tanuló pályázat

Több éves hagyományra tekint vissza a legjobb tanulók jutalmazására vonatkozó felhívás, ami az általános iskola alsó és felső, valamint a középiskolai tanulmányi munka elismerésére irányul. Ezt a felhívást 2018. évben - első alkalommal - nem a Nagylakért Alapítvány, hanem Trembeczky Károly vállalkozó tette meg. A pályázatukat csak azok a fiatalok adják be, akik a 2017/2018-es oktatási évben kiemelkedő eredményt értek el.

Alapfeltétel a 4,8-as vagy az azt meghaladó átlagteljesítmény. Ezen felül további előnyt jelent a térségi, megyei vagy országos tanulmányi versenyen elért eredmény, amit a bizonyítványon túl az elismerő oklevéllel kell bizonyítani. Kérem önöket, hogy a pályázataikat 2018. július 27-ig feltétlenül nyújtsák be elbírálásra a Polgármesteri Hivatalba.

Az elismerések az augusztus 4-én megrendezésre kerülő falunapi ünnepi testületi ülésen kerülnek átadásra.

Kérdőív

2018. január 1-től a szociális étkeztetés lebonyolítása, valamint az idősgondozási feladatok ellátása teljes egészében a helyi önkormányzat hatáskörébe tartozik. Az étkeztetést lebonyolító vállalkozó és Nagylak Önkormányzata szeretné megismerni az önök véleményét az étel minőségét illetően. A közeljövőben az igénybe vevők részére kérdőív kiküldését tervezzük. Szeretnénk, ha név nélkül nyilatkoznának néhány kérdésben /étel változatossága, fűszerezettség, adag nagysága, stb/

Hulladék elhelyezése közterületen

A közfoglalkoztatottak jelzése alapján több esetben megállapítást nyert, hogy közterületen /4451-es főút mellett húzódó vasúti árokban/idegen anyagok /összegyűjtött fű, burgonya héja, kihelyezett gallyak, ledobott állati tetem/ nehezíti a folyamatos tisztán tartást. Kérem önöket, hogy ezeket az anyagokat ne erre a területre helyezzék ki.

Nagylak, 2018. július 10.

Locskai Zoltán
polgármester

Utolsó frissités ( 2018. October 02. Tuesday 13:48 )
 
< Előző   Következő >