Kopfbereich

Direkt zum Inhalt Direkt zur Navigation

Inhalt

Önkormányzati hírlevél 2018. március Nyomtatás E-mail
Írta: Locskai Zoltán   
2018. March 23. Friday 11:25

Álláshirdetés közterület felügyelő munkakör betöltésére

2017. évben ígéretként hangzott el, hogy 1 darab közterület felügyelő álláshely kerül megpályáztatásra Nagylak községben, amelynek az anyagi forrása teljes egészében pályázati finanszírozás útján kerül realizálásra. Természetesen helyi lakcímmel rendelkező jelentkezők közül szeretné a testület kiválasztani a – megítélésünk szerint – legalkalmasabb és legrátermettebb pályázót. Jelentkezési feltételek:

- érettségi vizsga

- orvosi alkalmasság

- erkölcsi feddhetetlenség

- a képzés szintje: középfokú

- tanfolyam elvégzése /képzés óraszáma : 300 – 500 /

Fiatalok részére ez egy igazi kihívás, amely később komoly felelőséggel párosul.

Álláshirdetés

Az önkormányzat tulajdonában levő kisbusz vezetőjének munkabérét teljes egészében pályázat útján tudjuk finanszírozni, amennyiben egy úgynevezett EFR Nemzetközi Elsősegélynyújtó tanfolyami képzésen vesz részt a pályázatot benyújtó – a képviselő testület által kiválasztott – minden tekintetben megfelelő - helyi lakcímmel rendelkező jelentkező. Az oktatás elsősorban Budapesten történik, azonban ez változhat. Ez is egy kihívás, kérem gondolkodjanak rajta! Igyekszünk lehetőségéket kínálni lakóinknak – éljenek vele. Számunkra fontos az, hogy helyi embereket segítsünk. Mindkét esetben írásban jelentkezhetnek 2018. március 29. 16 óráig.

Meghívó

A Nagylaki Nyugdíjas Klub 2018. március 10-én /szombat/ 14 órára nagyon nagy szeretettel meghívja a község hölgy lakót egy közös süteményezésre, beszélgetésre és vidám zenés együttlétre, amelyet a Nemzetközi Nőnap jegyében rendeznek. Ők nagyon készülnek és az igazi elismerés számukra az, ha minél többen megtisztelik a rendezvényt. 1 – 2 fiatal leány segítségét szívesen fogadnák péntek délutántól.

Március 15.

A hírlevél túloldalán jelzett ünnepség rendhagyó lesz, kérem tisztelje meg a jelenlétével!

Utolsó frissités ( 2018. May 03. Thursday 08:15 )
 
< Előző   Következő >