Kopfbereich

Direkt zum Inhalt Direkt zur Navigation

Inhalt

Önkormányzati hírlevél 2017. október 2. szám Nyomtatás E-mail
Írta: Locskai Zoltán   
2017. December 06. Wednesday 08:14

Szakemberek elérhetősége

Községünkben sajnos sok esetben a legkisebb munkára is igen nehéz szakembert találni. Idős lakóink ilyenkor nem is tudják, hogy kihez forduljanak. Ezért létrehozunk egy ,,mini’’ adatbázist. Elsősorban helyi jelentkezőket várunk, akik vállalják, hogy telefonszámuk leadása mellett igény esetén rendelkezésre állnak. Amennyiben ezt nem tudjuk kivitelezni, úgy megbízható vidéki szakembereket keresünk. Akik jelentkezését várjuk: villanyszerelő, kisgépszerelő, kőműves, számítógép szerelő, lakatos, ács, víz szerelő, festő, háztartási gépszerelő. Nagyon fontos a bizalom és a megbízhatóság. Kérem önöket, hogy 2017. október 31-ig jelentkezzenek a 62/279-140-es telefonszámon.

Vérvétel helyben

Tájékoztatom önöket, hogy a soron következő vérvétel időpontja 2017. november 15. Helyszín: orvosi rendelő. Előzetes bejelentkezés 2017. november 13. szintén a helyi rendelőben. A vizelet mintát tégelyben (kis üvegben) felcímkézve hozzák magukkal.

Játszótéri kellékek

Néhány játék a használat során elvesztette a stabilitását – adott esetben akár balesetveszélyes is lehet. Ez érzékelve körbe szalagoztuk és egyben itt kérem meg önöket, hogy gyermekeik ne használják. Valószínűleg a teljes javítás csak a jövő év folyamán fog megtörténni. Van olyan kihelyezett eszköz (kukac), amelynek letört darabjait távolabb találtuk meg. Ugye önök is úgy gondolják, hogy ez csak véletlen lehetett?! Fontos tájékoztatás, hogy ez egy bekamerázott terület.

Nagylak, 2017. október 17.

 

Locskai Zoltán
polgármester

Utolsó frissités ( 2018. May 03. Thursday 08:16 )
 
< Előző   Következő >