Kopfbereich

Direkt zum Inhalt Direkt zur Navigation

Inhalt

Önkormányzati Hírlevél 2017. augusztus 2. szám Nyomtatás E-mail
Írta: Locskai Zoltán   
2017. September 04. Monday 08:14

Polgármesteri fogadó óra

Első alkalommal 2017. szeptember 1-én pénteken 17 és 18 óra között a Művelődési Házban fogadó órát tart Locskai Zoltán polgármester. A továbbiakban kéthetente ugyan ebben az időpontban áll az önök rendelkezésére. Szeretném megismerni a véleményüket az önkormányzat munkájáról, mondják el észrevételeiket arról, ami nekünk elkerülte a figyelmünket. Mutassanak rá a hiányosságokra és fogalmazzák meg a kritikákat. Azt is várom, aki csak egy kicsit beszélgetni szeretne velem.

Nagylaki gyerekek szereplése

A 2017. évi falunapon szereplő gyerekeink meghívást kaptak Romániába a nadlaci városnap rendezvényére. A csapat új személyekkel kiegészülve ,,pom – pom’’ tánc előadásával nagy sikerrel mutatkozott be.

Köszönet

Megköszönöm Czékus Ibolyának – Kendekötelék Kft tulajdonosa – hogy munkagépet biztosított a viharban megsérült fák elszállításához. Közmunkásaink ezt kézi erővel nem tudták volna megoldani.

Újraélesztő készülék

Az adomány készülék megérkezését követően, ennek szakszerű használatáról a mentő szolgálat munkatársa tartott oktatást. Kérem az alábbi önkéntesekhez forduljanak baj esetén.

André László 30/228-9114

Tóth Kása Norbert 70/648-1665

Takács Gabriella 30/180-7737

Locskai Zoltán 70/431-3711

A névsorban szereplő két utolsó személy közvetlen hozzáféréssel rendelkezik a készülékhez.

Diákmunka

Hamarosan augusztus 31 és befejeződik a diákmunka program községünkben. Szeretném megköszönni Nagy Tamásnak a 2 havi munkáját, amit kiválóan végzett. Volt mindenben része – viharkár elhárítása, falunap, járda felújítás. Köszönöm Tamás jövőre ismét várunk !

Virágos vasútállomás pályázat

A benyújtott pályázatunk nyert, amelynek keretében 12 darab 80x30x30 cm méretű virágládát vásároltunk. Jelenleg a fa anyag kezelése történik (gombaölő, festés) és ezután mérlegeljük, hogy most vagy tavasszal helyezzük ki.

Sakkverseny

5 fő jelentkezését szeretném kérni, akik Nagylak községet képviselik egy megrendezésre kerülő versenyen.

Helyszín : Magyarcsanád Művelődési Ház

Időpont : 2017. szeptember. 9 (szombat) 08.30 óra

Az eredmény kihirdetése után minden résztvevőnek ebéd meghívás.

A helyszínre utazásról a nagylaki önkormányzat gondoskodik.

Jelentkezési határidő : 2017. szeptember 7. (csütörtök)

Egyházi hitgyakorlás

Sajnos a református gyülekezet havi 1 istentiszteletének megtartása nem tudott a mai napig megvalósulni. Vladár Sándor tiszteletes (augusztus 20-i ünnepségen volt jelen) 8 – 10 jelentkező esetében vállalta itt helyben a celebrálást. Ismét arra biztatom önöket, hogy jelezzék a részvételi szándékukat, hogy létre tudjuk hozni ezt a közösségi teret.


Nagylak, 2017. augusztus 28.


Locskai Zoltán
Polgármester

 
Utolsó frissités ( 2018. May 03. Thursday 08:17 )
 
< Előző   Következő >