Kopfbereich

Direkt zum Inhalt Direkt zur Navigation

Inhalt

Önkormányzati Hírlevél 2017. augusztus Nyomtatás E-mail
Írta: Locskai Zoltán   
2017. August 31. Thursday 08:53

Lomtalanítás

Nagylak község területén 2017. szeptember 9-én (szombat) lomtalanításra kerül sor. Az elszállításra szánt anyagokat legkésőbb szeptember 9-én reggel 6 óráig helyezzék ki az ingatlan elé, úgy hogy az ne akadályozza a közlekedést. A későn kihelyezett lomok nem kerülnek elszállításra.

Kihelyezhető anyagok : matrac, ágy, ágykeret, műanyag szék-asztal, fa szék-asztal, műanyag gyerekjáték, bicikli-gumiabroncs, hungarocell, egyéb bútorok, háztartási tárgyak, szőnyeg, dobozba csomagolt befőttes üveg, slag, edények, könyv

Nem helyezhető ki és nem kerül elszállításra : elektronikai hulladék, számítógép, laptop, hűtő, folyékony hulladék, nyomás alatt levő gázpalack, robbanásveszélyes anyag, maró anyag, humán-egészségügyi anyag, állategészségügyi anyag, személygépkocsi gumiabroncs, zöld hulladék, állati tetem, fertőző hulladék, ételmaradék, üveghulladék

Cserép törmelék

A hulladék cserepek és téglák begyűjtését elvégeztük. Kérem szépen, hogy a későbbiek során ilyen anyagot ne helyezzenek ki a közterületre.

Szemétszállítás

A sárga színű edényzet kiosztása során megállapítást nyert, hogy néhány lakó nem rendelkezik szerződéssel a Településtisztasági Nonprofit Kft-vel - mint szolgáltatóval - és ezért nem kaphatott a szelektív hulladék gyűjtésére szolgáló kukából. Ennek pótlása rövidesen megtörténik, amiről az érintettek névre szóló levélből értesülhetnek.

Nagylak, 2017. augusztus 15.

Locskai Zoltán

Polgármester

Utolsó frissités ( 2018. May 03. Thursday 08:36 )
 
< Előző   Következő >