Kopfbereich

Direkt zum Inhalt Direkt zur Navigation

Inhalt

Önkormányzati Hírlevél 2017. május Nyomtatás E-mail
Írta: Locskai Zoltán   
2017. May 04. Thursday 08:17

Orvosi rendelő

A vények kinyomtatása az utóbbi időben problémát okozott a használatban levő nyomtató hibája miatt. Az új készülék beszerzése megtörtént, várhatóan a hét folyamán üzembe helyezésre kerül. Köszönöm, hogy türelmesek voltak az orvos asszisztens irányába.

Szennyvíz akna

A Gyár út 6 lakcímen levő önkormányzati bérlakásokhoz tartozó 3,5 x 3,5 x 1,80 méretű akna teljes felújítása megtörtént. Mivel gyakorlatilag teljesen beomlott, így elsődlegesen a kitakarítás történt meg, ezt követően pedig az újra falazás. Embert próbáló, nehéz és nem utolsó sorban ,,kényes’’ feladat elvégzésén vagyunk túl. Oszlánczi István, Smalcz János, Patai Mihály – köszönöm szépen fiúk a munkátokat.

Harang

Önök, mintegy hete hallhatják, hogy ismételten szól a templomhoz tartozó harangunk. A hibát jóval korábban tapasztaltuk, azonban a javítás ideje jelentősen kitolódott. Az elküldött hibás alkatrész üzemképes állapotba helyezése Budapesten történt meg.

Újraélesztő készülék

A választási kampány során ígéretet kaptam egy helyi vállalkozótól arra vonatkozóan, hogy Nagylak Község részére a fenti életmentő berendezést felajánlja. A szavát megtartotta és az elmúlt napokban átvettem a 441.000 Ft értékű adományt. A Vaántesz Bt irányába köszönetemet fejezem ki. Szeretném azt remélni, hogy ezt a készüléket 10 évig sem kell használnunk de ha ez idő alatt csak egy embertársunk életét tudjuk ezzel megmenteni már megérte.

Felhívás

Az újraélesztő készülék szakszerű használatáról néhány órás bemutató tanfolyam szervezésére kerül sor a makói mentő állomás munkatársainak bevonásával. Már három személy jelezte a részvételi szándékát, azonban még két személy jelentkezését szeretném kérni. A cél az, hogy valaki közülük mindig elérhető legyen. Örömmel venném a fiatalok aktivitását. A pontos részletekről tájékoztatom önöket a tanfolyam lebonyolítását követően.

Eboltás

Kérem ne feledjék, hogy május 10-én eb oltás és 16-án pedig a pót oltásra kerül sor a korábban megküldött szórólapon szereplő időpontban. Ez fontos, hiszen kutya harapás esetén az erről szóló igazolás bemutatása kötelező.

Kérés

A Művelődési Ház hátsó oldalán – feltehetőleg egy közeli lakó – lemetszett, levágott gallyakat dobált át a kerítésen nagyobb mennyiségben. Jelen esetben ezt felajánlásként vettük, azonban kérem, hogy a továbbiakban ne tegye ezt.

Nagylak, 2017. május 4.

Locskai Zoltán

polgármester

Utolsó frissités ( 2017. May 04. Thursday 08:29 )
 
< Előző   Következő >