Kopfbereich

Direkt zum Inhalt Direkt zur Navigation

Inhalt

Önkormányzati Hírlevél 2017. március 2. szám Nyomtatás E-mail
Írta: Locskai Zoltán   
2017. March 20. Monday 09:40

Önkormányzati Hírlevél 2017. március 2. szám

Patika

Tájékoztatom önöket, hogy a gyógyszer kiváltás tekintetében változás fog történni. Ennek pontos időpontja jelenleg nem ismert. Sajnos az általunk tisztelt gyógyszerészünk törvényi akadályok miatt feladni kényszerül a nagylaki fióktelep működtetését. Kiválóan végezte a munkáját és ezért köszönettel tartozunk. Mindnyájunk nevében mondhatom, hogy további sok sikert kívánunk Imre. A színvonal nem változhat és csak egy megoldás elfogadható, mégpedig az hogy a recept kiállításának napján a gyógyszer is rendelkezésre álljon. Ez így is fog történni - a részleteket szórólap fogja tartalmazni.

Adomány ruházat

A Mátrix Közhasznú Alapítvány segítségével ismételten használt ruházat kiosztására kerülhet sor. Ezúttal cipő és gyerekjáték is bővíti a választékot. Szeretném, ha újra eljönnének és kedvük, valamint szükségleteik szerint válogatnának.

Helyszín : Művelődési Ház

Időpont : 2017. március 10. 16.00 óra.

Körzeti ápoló

Tájékoztatom önöket, hogy a megüresedett háziorvosi körzet ápolónői álláshelyre 1 db érvényes és 1 db érvénytelen pályázat érkezett. Az elbírálást követően a nagylaki orvosi rendelőben 2017. március 1-től Aboul-Hosn Adriána látja el a fenti munkakört, előreláthatólag 2020. április 30. napjáig. Borsos Andreának köszönöm szépen az eddigi munkáját.

Belátható útszakasz

Baleseti veszélyforrásnak minősült a Maros utcában végződő korábban leaszfaltozott útszakasz csomópontja. Gyakorlatilag beláthatatlan volt. Az ingatlan tulajdonosának jóváhagyásával a növényzet eltávolításra került. Köszönöm az együttműködését.

Pontosítás

A kommunális hulladékszállítással összefüggésben szeretném önöket tájékoztatni, hogy a korábban megállapított szemét szállítás díja a heti ürítés ellenére nem változik – többlet költség nem merül fel.

Nyilvánosság

Tisztelt Olvasók!

A jövőben még több olyan információt szeretnénk önökkel megosztani – hírlevél és a www.nagylak.hu segítségével - amely nem létfontosságú, ugyanakkor nagymértékben erősíti a bizalmat. Az idősek és nyugdíjasok - koruknál fogva - talán nehezebben igazodnak el a minden napokban, ezért fontos hogy megfelelő korrekt tájékoztatást nyújtsunk részükre.

Nagylak, 2017. március 7.

Locskai Zoltán

alpolgármester

Utolsó frissités ( 2017. March 20. Monday 09:42 )
 
< Előző   Következő >