Kopfbereich

Direkt zum Inhalt Direkt zur Navigation

Inhalt

Önkormányzati Hírlevél 2017. január Nyomtatás E-mail
Írta: Locskai Zoltán   
2017. January 22. Sunday 11:36

Önkormányzati Hírlevél 2017. január hónap

Kedves Olvasóink! Nagylak Önkormányzat Képviselő Testülete nevében boldog újesztendőt kívánok önöknek, és egyben bejelentem, hogy a négy törvényesen megválasztott képviselő megkezdte munkáját az időszaki választás kiírásának napjáig. Részletek a hirdetményeken és a www.nagylak.hu honlapon.

Idősek gondozása

Az elmúlt napokban történt erős lehűlés indokolttá tette számunka azt, hogy az idős, egyedülálló vagy fizikailag legyengült embertársainkra az átlagosnál nagyobb figyelmet fordítsunk. Víz elfagyások megszüntetése, 1 – 2 napra fa aprítás és bekészítése - ez mind a munkánk részét képezi. Mínusz 10 fok alatt keressük önöket, egyéb esetben, kérem jelezzék, ha segítségre szorulnak. A következő mobil számon sürgős esetben hétköznap és munkaszüneti napon is hívhatnak:

70/431-3711

Ivóvíz konténer

Az elmúlt hét első felében az ivóvíz konténer rendszere elfagyott. Ez abból következett, hogy a víz vételezését követően az ajtó nem lett becsukva. Belül állandó hőmérséklet van, így a rendszer nagy hidegben is működő képes. Kérem, erre figyeljenek, mert a javítás nem ingyenes.

Tűzifa darabolása

Tájékoztatom önöket hogy az egyénileg beszerzett tűzifa darabolását (a kívánt méretre) az önkormányzat 200 Ft/mázsa díj ellenében vállalja. Megítélésem szerint ez egy kedvező és megfizethető ár. A feldarabolt fa hasogatására irányuló igényeket nem tudjuk teljesíteni – erre vonatkozó megértésüket megköszönöm.

Kérem fordítson!

Nagylak honlapja

Tájékoztatom önöket, hogy a www.nagylak.hu címen található honlap jelentős frissítésen és átalakításon megy keresztül. A későbbiek során kiemelt szerepet szánunk annak, hogy az önök tájékoztatása gyorsabb és részletesebb lehessen. Többek között a Főmenü,,Heti információk” választással bővül, így szinte naprakész adatokkal szolgálhatunk. Kérem, önöket böngésszenek és legyenek érdeklődők. A hírlevél természetesen nyomtatott formában megmarad, hiszen nem minden család rendelkezik számítógéppel.

Locskai Zoltán

Ügyvivő Alpolgármester

Utolsó frissités ( 2017. January 22. Sunday 11:41 )
 
< Előző   Következő >