Kopfbereich

Direkt zum Inhalt Direkt zur Navigation

Inhalt

Önkormányzati Hírlevél 2012. szeptember eleje Nyomtatás E-mail
Írta: Gyarmati András   
2012. October 11. Thursday 08:29

Önkormányzati Hírlevél

 

 

FELHÍVÁS!

A velünk szintén közös körjegyzőségben lévő Ambrózfalva nagyobb mennyiségű napos kacsához jut a hónap folyamán, amellyel segíteni kívánja a helyi lakosokat.

A szállítmányból felajánlottak községünk részére 500 db kiskacsát, melynek szállítására szeptember 20-22. között kerül majd sor.

 

Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy ebből a mennyiségből saját kezű felnevelésre (nem pedig további értékesítésre!!!) ingyenesen lehet kiskacsát igényelni! Egy család részére 10-15 db-ot tudunk majd átadni az igénylés nagyságrendjétől függően.

 

Az igénylést mindenki számára lehetővé tesszük ugyan, de önkormányzatunk is első sorban azokra a kevésbé tehetős családokra gondol, akik tudják vállalni, hogy fel is nevelik a jószágokat.

 

Az igényeket bejelentési sorrendben rögzítjük és elégítjük ki.

Az igazságosság érvényesítése érdekében (amennyiben szükséges) a döntésbe bevonjuk a képviselő-testület mellett működő Szociális Bizottságot is.

 

A jelentkezéseket a Polgármesteri Hivatalban személyesen vagy telefonon keresztül lehet leadni szeptember 14-én 12,00 óráig.

 

 

Vigyázzunk értékeinkre!

Az elmúlt évben gyermeknapra sikerült megépíteni a környék egyik legszebb játszóterét.

A gyerekek nagyon boldogan vették birtokba az új eszközöket, de sajnos továbbra is előfordulnak olyan jelenségek, amelyek nem kívánatosak.

Szomorúan tapasztaltuk, hogy a 100.000,- Ft-os ivókutat ismeretlen személyek ismét telerakták homokkal. Ennek következtében nagyon sok víz elfolyt fölöslegesen, kárt okozva ezzel a közösségnek. A szemetet a kihelyezett kukák ellenére továbbra is eldobálják, sajnos a nagyobb gyerekek is használják a kis rugós hintákat, stb.

A játszótereken tilos a dohányzás, ennek ellenére rengeteg cigarettavéget találunk napról-napra a játszóeszközök környezetében.

Tisztelettel kérjük a fiatalokat, valamint a szülőket, hogy segítsenek a felügyeletben, az eszközök állagmegóvásában, hogy minél tovább tudják az apróságok élvezni ezt a szép játszóteret.

 

Nagylak, 2012. szeptember 4.

 

 

Gyarmati András

polgármester

 

 
< Előző   Következő >