Kopfbereich

Direkt zum Inhalt Direkt zur Navigation

Inhalt

Önkormányzati Hírlevél 2011. október vége Nyomtatás E-mail
Írta: Gyarmati András   
2011. October 27. Thursday 12:51

Önkormányzati Hírlevél

 

 

Felhívás adventi közreműködésre:

Nagylak Község Önkormányzata 2009-ben tartott első alkalommal és egyben hagyományteremtő céllal adventi ünnepséget. A meghitt hangulatú rendezvényen gyújtjuk meg a falu adventi koszorúján az első gyertyát és az elmúlt évhez hasonlóan szeretnénk lehetőséget biztosítani a nagylaki gyermekek számára egy-egy vers elmondására is.

Felhívjuk a szülők és gyermekek figyelmét, hogy aki a témához kapcsolódó verssel, vagy rövid történettel szeretne hozzájárulni az esemény sikeréhez, az 2011. november 11-ig jelezze szándékát a Polgármesteri Hivatalban. Az adventi ünnepségre december 4-én (vasárnap) kerül sor.

Őszi lomtalanítási akció:

Tájékoztatjuk a falu lakóit, hogy a 2010. november 5-én (szombaton) ismét őszi lomtalanítási akciót szervezünk. Arra kérünk minden ingatlantulajdonost, hogy 4-én (péntek este) szíveskedjenek a közlekedést nem veszélyeztetve minden kacatot, lomot kirakni, mert a szállítás a reggeli órákban kezdődik. Természetesen a lomtalanításnak is meg vannak az európai szabályai, amit mindenkinek be kell tartani. Előre felhívjuk a figyelmet, hogy veszélyes anyagokat, építési törmeléket, elektronikai hulladékokat, gumiabroncsokat, valamint akkumulátorokat abba a kategóriába sorolják, amelyeket a szolgáltató cég nem fog elvinni. Az őszi lomb elszállítását a jelentős költségnövekedés miatt a cég nem vállalta, az önkormányzatnak pedig nincs rá forrása, ezért kérjük válasszák a komposztálást.

Amennyiben lehetőségük van rá, az értékesíthető fémhulladékot tárolják a következő évig.

A következő évben egy külön akció keretében a fiatalok azt is begyűjtik majd.

Nagylak, 2011. október 25.

Gyarmati András

polgármester

 

Utolsó frissités ( 2011. October 27. Thursday 12:54 )
 
< Előző   Következő >