Kopfbereich

Direkt zum Inhalt Direkt zur Navigation

Inhalt

Önkormányzati Hírlevél 2011. október eleje Nyomtatás E-mail
Írta: Gyarmati András   
2011. October 07. Friday 08:52

Önkormányzati Hírlevél

 

 

 

 

Meghívó

 

Nagylak Község Önkormányzati Képviselő-testülete

nevében tisztelettel meghívom a falu valamennyi lakóját a

2011. október 12-én (szerdán) 16 órakor kezdődő,

közmeghallgatással egybekötött falugyűlésre.

 

A falugyűlésen a polgármester, a jegyző, a képviselő-testület tagjai, valamint a Polgármesteri Hivatal munkatársai várják Önöket és kérdéseiket.

 

Orthopéd szűrővizsgálatról:

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy megfelelő számú érdeklődés esetén településünkön, itt helyben is van lehetőség orthopédiai szűrővizsgálatra. A gyógycipőt 3.500,- Ft-os áron gyártják le az orvos javaslata alapján, amelynek próbája miatt nem kell elutaznia és helybe ki is szállítják. Az igények felmérése miatt kérjük jelezze, hogy az ingyenes  szűrésen, melynek időpontjáról később értesítjük, részt kíván e venni.

Szándékát Kolozsvári Rozália asszisztensnőnél legkésőbb október 20-ig az orvosi rendelőben személyesen vagy telefonon sziveskedjen jelezni.

 

Az őszi lomtalanításról:

Időben tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a Csongrád Megyei Településtisztasági Kft.-vel kötött szerződés értelmében idén is sor kerül az őszi lomtalanításra. Ez a szolgáltatás 2008 óta él és idén, november 5-én immár negyedik alkalommal kerül rá sor.

Az évről-évre elszállított mennyiség egyre kevesebb, most is arra biztatjuk a lakosságot, hogy szabaduljanak meg felesleges lomjaiktól, mert a település többek között ettől is egyre tisztább lesz.

A lomtalanítás alkalmával kihelyezhető anyagokról és az időpontról később újabb értesítést küldünk.

 

Itt szeretnénk felhívni a lakosság figyelmét egy új, nem kívánatos jelenségre.

Önkormányzatunk nevében tisztelettel kérjük, hogy a temetőnél elhelyezett konténerekbe ne helyezzék el saját kommunális hulladékukat. Az ott lévő konténerek nem ezt a célt szolgálják, és az önkormányzatnak többletköltséggel járnak. Megértésüket és közreműködésüket köszönjük.

 

A játszótér rendjéről:

Az idei gyermeknapra sikerült pályázati forrásból és önerőből megépíteni a környék egyik legszebb és leggazdagabb játszóterét, amire sajnos továbbra sem vigyáznak a fiatalok eléggé. Mégegyszer hangsúlyozzuk, hogy a játszótéren dohányozni, kutyát bevinni és beengedni, kerékpárt bevinni tilos, a játszóeszközöket pedig rendeltetésszerűen kell használni. A kerékpárok kívül történő tárolásához elhelyezett támaszt szintén nem azért raktuk le, hogy erejüket próbálgató fiatalok azt kirángassák a földből.

Kérjük, vigyázzanak jobban az új játszóeszközökre, hogy még sokáig szolgálhassák a gyerekeket.

 

Nagylak, 2011. október 7.

 

 

 

Gyarmati András

    polgármester

 

 
< Előző   Következő >