Kopfbereich

Direkt zum Inhalt Direkt zur Navigation

Inhalt

ÉRTESÍTÉS A KISEBBSÉGI VÁLASZTÓI NÉVJEGYZÉKBE VALÓ KÉRELEMRŐL Nyomtatás E-mail
Írta: N.T.   
2010. May 31. Monday 19:56

A Helyi Választási Iroda postai úton értesítette a választópolgárokat, tájékoztató levél és kérelemnyomtatvány megküldésével a kisebbségi választói névjegyzékbe való felvétel feltételeiről.

A választási iroda 2010. május 31.-ig kézbesítette a tudnivalókat tartalmazó tájékoztatót és a kérelemnyomtatványt a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek választásán választójoggal rendelkező magyar állampolgároknak.

A választópolgárok 2010. július 15. napjáig kérhetik felvételüket a kisebbségi választói jegyzékbe, a kérelemnyomtatvány postai visszaküldésével( Helyi Választási Iroda 6933 Nagylak, Petőfi u. 14.), vagy gyűjtőládába helyezésével.

A választási iroda a polgármesteri hivatalban (6933 Nagylak, Petőfi u. 14.)gyűjtőládát helyezett el, amelyben a választópolgárok elhelyezhetik a névjegyzékbe való kérelmüket.

A választással kapcsolatos további információk a Polgármesteri Hivatalban(telefon: 62/279-140, e-mail: Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. ) érhetők el.

Kérelem nyomtatvány letöltése

Utolsó frissités ( 2010. August 04. Wednesday 13:18 )
 
< Előző