Kopfbereich

Direkt zum Inhalt Direkt zur Navigation

Inhalt

Heti információk

Heti információkSzelektív hulladék gyűjtése PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Locskai Zoltán   
2017. May 26. Friday 10:14

Jelenleg a szelektív hulladék elkülönített gyűjtése csak a ,,szigeten’’ valósulhat meg. Kendergyár, Orvosi Rendelő, Szegfű utca 7 szám és Vasútállomás – ezeken a helyeken található papír, üveg és műanyag elkülönítésére szolgáló 1100 literes gyűjtő edényzet. Amennyiben csak és kizárólag a megfelelő anyag kerül ezekbe elhelyezésre, úgy az elszállítás költsége – amely az Önkormányzatot terheli – nulla forint. Ha viszont más ,,szennyezett’’ anyagot is tartalmaz a gyűjtő – legyen az bármi - akkor a költsége 6750 Ft/darab. Csak március hónapban a nem megfelelő szelektálás miatt 130.000 forintba került a szállítás, ami jó esetben ingyenes lehetett volna. Kérem önöket segítsenek abban, hogy ne keljen ezért fizetni, hiszen tudatos odafigyeléssel ez nem kerül pénzbe. Pénteki napokon szállítás, ezért minden csütörtökön megpróbáljuk ellenőrizni a tartalmat, azonban önök nélkül hiába való az erőfeszítésünk. Kérem segítsék a munkánkat !

 
Állásajánlat PDF Nyomtatás E-mail
Írta: bati   
2017. May 18. Thursday 09:22

 A szegedi SZEFO Zrt. felvételt hirdet apátfalvi fióktelepére. (a teljes dokumentum PDF formátumban)

 
Bogrács party PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Locskai Zoltán   
2017. April 26. Wednesday 10:23

A korábbi években a fenti jeles ünnephez kapcsolódó bogrács party jellemzően, a tényleges időpontot követő hét végén került megrendezésre. Tekintettel arra, hogy a Román Kisebbségi Önkormányzat és a Nagylaki Önkormányzat közös rendezvényéről van szó, így 2017. évben is egyeztető megbeszélésre került sor, amelynek keretében – közös megegyezés alapján – május 6-a lett a rendezvény kijelölt időpontja. Ígérhetem önöknek, hogy 2018. évében ez már nem lesz elhalasztva. A lebonyolításról néhány gondolat.

Az induló csapatok 5 kg marhahúst rendelhetnek kedvezményes áron, ami 3500 Ft-ot jelent. Az idő rövidsége miatt április 30-ig /vasárnap/ kell jelezni a részvételi szándékot és legkésőbb május 2-ig befizetni az összeget. Helyszín ezúttal a Művelődési Ház park területe. Jelentkezés a 70/431-3711 telefonszámon. Csapatok, baráti társaságok jelentkezésére feltétlenül számítunk. Továbbá 150 adag babgulyás kiosztására kerül sor azok között, akik az adott napon nem főznek, azonban megtisztelnek a jelenlétükkel. Az elfogyasztása csak helyben lehetséges. Asztal, étkészlet, kenyér biztosítva – büfé helyben. Kérem éljenek a lehetőséggel, fontos az, hogy megszólítsuk egymást, beszélgessünk, jól érezzük magunkat - így együtt.

Utolsó frissités ( 2017. May 02. Tuesday 09:01 )
 
Ügyfélfogadás változás PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Locskai Zoltán   
2017. April 19. Wednesday 09:02

 Ügyfélfogadás

Az Önkormányzat ügyfélfogadási rendje 2017. április 10-től megváltozott, amelyről önök a tárgyhavi hírlevél útján értesülhettek. Amennyiben igénybe veszik a szolgáltatásunkat, úgy Tóth Józsefné szociális ügyintéző és Bakacsi Orsolya pénztáros áll a rendelkezésükre. Ugyanazon időpontban kizárólag egy ügyféllel folyik megbeszélés a kellő diszkréció megteremtése miatt. Az épületbe történő belépést követően kérem foglaljanak helyet és a kihelyezett folyóiratokból bővítsék az ismereteiket. Bízom benne, hogy a kialakított rendszer elnyeri a tetszésüket.

 
Meghívó Húsvéti délutánra PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Locskai Zoltán   
2017. April 06. Thursday 10:14

Utolsó frissités ( 2017. April 15. Saturday 14:48 )
 
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>

Találatok 1 - 9 / 20