Kopfbereich

Direkt zum Inhalt Direkt zur Navigation

Inhalt

Heti információk

Heti információkBogrács party PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Locskai Zoltán   
2017. április 26. szerda 10:23

A korábbi években a fenti jeles ünnephez kapcsolódó bogrács party jellemzően, a tényleges időpontot követő hét végén került megrendezésre. Tekintettel arra, hogy a Román Kisebbségi Önkormányzat és a Nagylaki Önkormányzat közös rendezvényéről van szó, így 2017. évben is egyeztető megbeszélésre került sor, amelynek keretében – közös megegyezés alapján – május 6-a lett a rendezvény kijelölt időpontja. Ígérhetem önöknek, hogy 2018. évében ez már nem lesz elhalasztva. A lebonyolításról néhány gondolat.

Az induló csapatok 5 kg marhahúst rendelhetnek kedvezményes áron, ami 3500 Ft-ot jelent. Az idő rövidsége miatt április 30-ig /vasárnap/ kell jelezni a részvételi szándékot és legkésőbb május 2-ig befizetni az összeget. Helyszín ezúttal a Művelődési Ház park területe. Jelentkezés a 70/431-3711 telefonszámon. Csapatok, baráti társaságok jelentkezésére feltétlenül számítunk. Továbbá 150 adag babgulyás kiosztására kerül sor azok között, akik az adott napon nem főznek, azonban megtisztelnek a jelenlétükkel. Az elfogyasztása csak helyben lehetséges. Asztal, étkészlet, kenyér biztosítva – büfé helyben. Kérem éljenek a lehetőséggel, fontos az, hogy megszólítsuk egymást, beszélgessünk, jól érezzük magunkat - így együtt.

 
Ügyfélfogadás változás PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Locskai Zoltán   
2017. április 19. szerda 09:02

 Ügyfélfogadás

Az Önkormányzat ügyfélfogadási rendje 2017. április 10-től megváltozott, amelyről önök a tárgyhavi hírlevél útján értesülhettek. Amennyiben igénybe veszik a szolgáltatásunkat, úgy Tóth Józsefné szociális ügyintéző és Bakacsi Orsolya pénztáros áll a rendelkezésükre. Ugyanazon időpontban kizárólag egy ügyféllel folyik megbeszélés a kellő diszkréció megteremtése miatt. Az épületbe történő belépést követően kérem foglaljanak helyet és a kihelyezett folyóiratokból bővítsék az ismereteiket. Bízom benne, hogy a kialakított rendszer elnyeri a tetszésüket.

 
Meghívó Húsvéti délutánra PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Locskai Zoltán   
2017. április 06. csütörtök 10:14

Utolsó frissités ( 2017. április 15. szombat 14:48 )
 
Fogászati rendelés PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Locskai Zoltán   
2017. április 04. kedd 13:02

Nagylak község lakói - a megkötött együttműködési megállapodás alapján - az apátfalvi fogászati rendelő szolgáltatását vehetik igénybe. Ehhez telefonon történő időpont egyeztetés szükséges. Mobilszám : 06-30-779-1312

Amennyiben idős - és mozgásában részben vagy egészben korlátozott betegről van szó - kérem hívja a helyi önkormányzatot és mi segítséget fogunk nyújtani a helyszínre történő eljutáshoz.

 

 
Laptop beszerzések PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Locskai Zoltán   
2017. március 28. kedd 10:01

Pontos számítások alapján megállapításra került, hogy a testületi és bizottsági ülések részletes anyagának sokszorosítása /fénymásolatok legalább 8 példányban, festékpatronok/ jelentős összegbe, egészen pontosan évi 206.000 forintba kerülnek. A fent leírtak miatt egyhangú képviselő-testületi döntés született 4 darab laptop készülék beszerzését illetően. A bruttó bekerülési költség 480.000 forint volt. Ez az összeg valamivel több, mint 2 éven belül megtérül és mivel a választási ciklus végén átadásra kerül, gyakorlatilag jelentős költség megtakarításhoz vezetett. 

 
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

Találatok 1 - 9 / 18